يرنج مانده مصرف نكنيد

بخونيم كه بدونيم!

يرنج مانده مصرف نكنيد

۷۸ بازديد

در برخي از فرهنگ هاي غذايي در سراسر جهان، برنج وعده اصلي غذاي روزانه افراد را تشكيل مي دهد كه در غذاهاي چيني بشترين استفاده را دارد. از آنجايي كه بسياري از وعده هاي غذاي لذيذ و پر طرفدار ايراني از برنج تشكيل شده همواره بايد چگونگي نگهداري آن در نظر گرفته شود.اصطلاح بسيار رايجي در ميان ما ايراني ها وجود دارد كه گفته مي شود زنان ايراني براي درست كردن غذا عمدتا دست شان به كم نمي رود و هميشه اندكي بيشتر از ميزان مورد نياز خانواده غذا درست مي كنند. البته در بسياري از مواقع نيز اين غذاي باقي مانده در وعده هاي بعدي يا براي ناهار روز بعد اعضاي خانواده در محل كار يا مدرسه مورد استفاده قرار مي گيرد.
از آنجايي كه برنج يكي از اصلي ترين مواد غذايي در سبد كالاي ما ايرانيان است بهتر است با اخيرترين پژوهش هاي علمي انجام شده در مورد اين ماده خوراكي آشنا شده و آن را به كار گيريم.
همان طور كه اشاره شد در بسياري از مواقع پيش مي آيد كه پس از مصرف يك وعده برنج مقداري از آن باقي مي ماند و در دفعات بعدي و با گرم كردن مجدد آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
بايد دقت داشت كه هرگز نبايد برنج پخته شده كه در فضاي آزاد به مدت چندين ساعت مانده است را مصرف كرد چرا كه در برنج مانده، باكتري به نام "باسيلوس سرئوس" رشد مي كند كه خطرناك است.مواد سمي حاصل از اين باكتري موجب گرفتگي عضلات، اسهال و تهوع شديد مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.