چند ترفند آشپزي آسان

بخونيم كه بدونيم!

چند ترفند آشپزي آسان

۷۹ بازديد

نكاتي براي شناخت تخم مرغ تازه
براي تشخيص تخم مرغ تازه، آن را در يك كاسه آب سرد بگذاريد. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف مي رود، اما اگر به سطح آب بيايد، بهتر است از آن استفاده نكنيد.
 
نكاتي براي پخت تخم مرغ
براي پختن تخم مرغ به صورت آب پز يا عسلي، يك قاشق غذا خوري نمك در آب سرد بريزيد و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهيد تا از ترك برداشتن تخم مرغ حين پخت جلوگيري كند. حتي اگر تخم مرغ داراي پوست نازكي باشد و هنگام پختن ترك بردارد، نمك باعث مي شود كه تخم مرغ در آب پراكنده نشود.
 
رفع بوي سير
براي رفع بوي سير از دست هايتان بايد يك قاشق استيل را با دقت به تمام نقاط دست و لاي انگشتانتان بماليد و سپس دست هايتان را با آب و صابون به طور كامل بشوييد. استفاده از پوست زنده شده ي ليمو هم به شما كمك مي كند.
 
كاربرد برنج نيم دانه يا خرد شده
برنج خرد شده را مي توانيد در سوپ، آش و دلمه استفاده كنيد. زيرا بهتر لعاب مي اندازد و غذا يا دسر شما را خوشمزه تر مي كند.
 
كاربرد كاهوهاي اضافه ي كم
اگر چند برگ كاهو اضافه آمده و به اندازه اي نيست كه بتوان با آن سالاد درست كرد، مي توانيد كه آن را خرد كنيد و به كوكو سبزي بيفزاييد و يا براي ته ديگ مانند نان در كف قابلمه قرار دهيد، بسيار خوشمزه خواهد شد.
 
راز خوش طعم شدن قارچ
بيشترين مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصيه سر آشپزها نبايد آنرا پوست گرفت. پس قارچ هايتان را تميز بكنيد و بشوييد يا قارچ هاي تميزي بخريد كه نياز نباشد پوست آن ها را جدا كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.